mer än bara fotboll

Anmäl här

Laxacupen fyller 40 år – storsatsar med ett helt nytt koncept

HBK har i 39 år drivit Laxacupen och varit värd för ungdomslag från hela Sverige. Men i och med årets 40 års-jubileum vill vi göra någonting speciellt, någonting unikt – någonting för hela familjen.
Laxacupen 2019 är det inte bara våra barn och ungdomar som kommer att vara aktiva på fotbollsplanen, årets upplaga kommer med ett fullspäckat schema för hela familjen. Laxacupen kommer nu att erbjuda möjligheter för hela familjen att röra på sig och ha roligt i många olika träningsformat. Detta hoppas vi kommer att göra Laxacupen till ett evenemang dit hela familjen vill komma och spendera en hälsosam semester i vackra Halmstad.

Dessutom har Laxacupen bytt namn från Halmstads Laxacup till "Laxacupen" - eftersom det är det som turneringen kallas i folkmun.

Ett helt nytt koncept – för hela familjen

Cupevenemanget är någonting som vi är väldigt stolta över, men vi vill mer. 2019 kommer Laxacupen att gå i ett hälsotema som innebär att vi kommer att erbjuda roliga aktiviteter och hälsosamma kostalternativ på cupområdet. Detta innebär att du som besöker cupen kommer att kunna:

● Prova på de hetaste gruppträningstrenderna tillsammans med professionella coacher.
● Prova på fotboll fitness. 
● Prova på den populära racketsporten padel.
● Delta i organiserad cirkelträning tillsammans med lokala instruktörer. 
● Springa Halmstadmilen (2 km (barnlopp), 5 km eller 10 km).
● Äta hälsosam, lokalt tillagad mat i vår egen restaurang.
● Leka i vårt Kids Corner (för våra yngre besökare).
● Se TV-laget möta HBK:s FFA-lag tillsammans med Halmstadprofiler.
● Gå på disco och bio (endast för våra deltagare)
● Se HBK-Brommapojkarna på Örjans vall. 

Ett nytt samarbete med en av våra bästa lokala cateringleverantörer 

Laxacupen har tidigare erbjudit mat i väldigt enkel form. I och med att Laxacupen 2019 kommer gå i ett hälsotema och erbjuda ett schema fullt av aktiviteter vill vi också kunna erbjuda god och näringsrik mat. Nu kan vi stolt säga att du som vill ha en god och näringsrik måltid (lunch eller middag) inte längre behöver söka dig bort från cupområdet.

I vår nya restaurang kommer vi, tillsammans med en lokal cateringleverantör, att erbjuda en väl genomtänkt meny som är tillagad lokalt. Restaurangen kommer att sättas upp inomhus i Kombihallen som är belägen mitt i cupområdet. 

Varför ska vi välja Laxacupen 2019?

Laxacupen gör, som nämnt ovan, en hel del nya satsningar som vi tror ska göra helhetsupplevelsen bättre för både deltagare och besökare. Vi vill att Laxacupen ska vara ett tillfälle för hela familjen att njuta av en semester i vackra Halmstad – med välmående och hälsa i fokus.

Den nya satsningen har gjort att Laxacupen är populärare än någonsin och aldrig tidigare har vi haft en bättre prognos för antal anmälda lag, som i år. Vi hoppas, och allt tyder på, att den 40:e upplagan av Laxacupen kommer att bli den största någonsin.

Laxacupen erbjuder åldersgrupperna 11-15 år för både pojkar och flickor och alla åldersgrupper spelas enligt SVFFs nya spelformer från 2018.

Laxacupen har ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats och gör oss sällskap i vår största och bästa upplaga av Laxacupen någonsin.