mer än bara fotboll

Anmäl här

Laxacupen 2020 – en del av hela 
familjens sommarsemester

HBK har i 40 år drivit Laxacupen och varit värd till ungdomslag från hela Sverige. Laxacupen ska gå från att bara vara en fotbollscup, till att bli ett evenemang för hela familjen.
Vi är väldigt stolta över vår ungdomscup och de förutsättningar som vi har i Halmstad för att bedriva den. På Sannarpsfältet där cupen spelas finns 18 stycken fotbollsplaner, vilket gör att cupen till största utsträckning är samlat till ett och samma område.

Inför Laxacupen 2020 fortsätter vi utvecklingen av cupen med aktiviteter för både deltagare och besökare. Aktivitetsschemat kommer fyllas på med ännu fler saker att hitta på under ert besök i Halmstad. 

Massor av aktiviteter både på och utanför cupområdet


2019 erbjöd vi massor av nya aktiviteter på området, där det genomgående temat var träning och hälsa. Vi vill att alla besökare ska kunna röra på sig, på ett roligt sätt. På cupområdet kunde man bland annat:
  • Prova på de hetaste gruppträningstrenderna tillsammans med professionella coacher.
  • Prova på fotboll fitness.
  • Prova på den populära racketsporten padel.
  • Delta i organiserad cirkelträning tillsammans med lokala instruktörer! 
  • Springa Halmstadmilen (2 km (barnlopp), 5 km eller 10 km).
  • Leka i vårt Kids Corner (för våra yngre besökare).
  • Se TV-laget möta HBK:s FFA-lag tillsammans med Halmstadprofiler.
  • Gå på disco och bio (endast för våra deltagare).
Snart släpper vi även aktivitetsschemat för 2020 så stay tuned!


Vill du inte spendera all din tid på cupområdet så har du ändå kommit rätt. Halmstad har i många år blivit utsedd till en av Sveriges absolut bästa sommarstäder. Halmstad erbjuder fina stränder, mängder med evenemang och en mysig innerstad med shopping och soldränkta uteserveringar. I Halmstad och dess närområde hittar du flera bra golfbanor, cykelstråk och vandringsleder. Tylösand anses vara en av Sveriges bästa stränder och är ett måste när man besöker Halmstad.

Ett nytt samarbete med en av våra bästa lokala cateringleverantörer

Laxacupen har tidigare erbjudit mat i väldigt enkel form. I och med att Laxacupen har ett nytt hälso- och träningstema kommer vi utöver detta erbjuda god och näringsrik mat på cupområdet.
I vår nya restaurang kommer vi, tillsammans med en lokal cateringleverantör att erbjuda en väl genomtänkt meny som är lokalt tillagad. Restaurangen kommer att sättas upp inomhus i Kombihallen som är belägen mitt på cupområdet.

Varför ska vi välja Laxacupen 2020?

Laxacupen gör, som nämnt ovan, en mängd nya satsningar som vi tror ska göra helhetsupplevelsen bättre för både deltagare och besökare. Vi vill att Laxacupen ska vara ett tillfälle för hela familjen att njuta av en semester i vackra Halmstad – med välmående och hälsa i fokus.
Laxacupen har ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats och gör oss sällskap i vår största och bästa upplaga av Laxacupen någonsin.