Oavgjort för U21

Det blev en poäng var när HBK:s U21-lag mötte Elfsborg på måndagseftermiddagen. Trots spel med en man mer i en halvlek så kunde inte HBK spräcka nollan,

- Ofta ger utvisningar en statisk matchbild, där laget som blir en spelare mer egentligen inte får så mycket uträttat, men det är självklart en match vi ska vinna efter att vi blir fler på plan, menar U21-lagledaren Alf Peterson.

 - Vi möter ett kompakt o disciplinerat Elfsborg. Första halvlek är jämn och vi har, som vanligt, bra kontroll defensivt. Grabbarna spelade en bra fotboll med en god variation, bra kombinationer och fint passningsspel även om vi spelar på en svår plan där det studsar en del.

- Trots ett stort spelövertag i 2:a halvlek, (med en man mer på plan) så lyckas vi inte komma till några heta målchanser. Sammanfattningsvis är vi nöjda med spelet idag även om vi  som vanligt efterlyser lite högre effektivitet, avslutar Alf Peterson.

HBK U21-IF Elfsborg  0-0
Malkolm Nilsson - Simon Andersson, Fredrik Liverstam (Viktor Strandahl, 46), Alexander Berntsson (Kosovar Sulejmani, 55), Adnan Kojic - Alexander Henningsson, Rebin Assad, Jonathan Svedberg, Emil Tot Wikström - Kosuke Konishita, Gabriel Gudmundsson.
Avbytare utan spel: Alex Berggren, Oskar Petersson, Oliver Bryneus, Alexander Johansson, Emil Jönsson

Våra huvudsponsorer