HBK möter formstarkt VSK

På lördagskvällen gästas Halmstads BK av Västerås SK i Superettans 25:e omgång. Ett VSK som HBK besegrade på bortaplan i somras med 3-2 men som nu har vunnit tre raka matcher i serien.
Förra lördagen vann HBK hemma mot Brage med 2-0 och samma siffror blev det i onsdags mot Norrby. Nu kommer nästa match i ett tätt spelschema.
- Det bekommer oss inte, utan vi tycker det är kul att spela matcher och vi är tränade för att spela tätt, säger manager Magnus Haglund inför lördagens match.

De grönvita har avancerat i tabellen under de senaste omgångarna och ligger nu på en åttonde plats. 
- Västerås kommer hit med bra form och har tre raka segrar. De har fått in min gamla bekantingen (från Elfsborg) Viktor Prodell i laget som har gjort några mål och lyft deras anfallsspel. Allmänt är de bättre som lag nu än tidigare i år och har avancerat i tabellen, så det blir en tuff formstark motståndare som kommer till Örjans vall, anser Magnus.

För att vinna krävs alltid en stark arbetsinsats och det är Magnus medveten om.
- Det krävs att vi är oss själva i så stor utsträckning som möjligt, sätter vårt försvarsspel och får tag i deras anfallsspel och därigenom bli framåtlutande och kan vinna boll och få intressanta lägen och skapa chanser.

Avspark sker lördag kl. 17.30 och matchen kan ses på Dplay.