Såhär förnyar du ditt seriekort på webben

Följ denna guide för att förnya ditt seriekort på webben!

Steg 1 - Logga in på hbk.ebiljett.nu. Om du uppgav en e-postadress när du köpte ditt seriekort för 2017 så har du redan ett konto, men du kan behöva klicka på "glömt lösenord", och få ett nytt till din angivna e-postadress.

Steg 2 - Klicka på "mina säsongskort" - När du klickat där kommer du se en lista på alla seriekorten som är kopplade till din e-postadress.

Steg 3 - Klicka på "förnya säsongskort" - Du kan bara förnya ett kort åt gången. Har du fler kort än ett att förnya, gå igenom alla steg en gång/kort och följ anvisningarna längre ner. Dina förnyade kort hamnar sedan i varukorgen.

Steg 4 - Välj din priskategori. - Klicka på Julerbjudande om du vill ta Julerbjudandet, annars välj ordinarie pris. För att ta del av Julerbjudandet krävs att du är medlem i HBK. Om du vill bli medlem i HBK kan du betala in medlemsavgiften till HBK:s bankgiro 424-0149. Märk betalningen med namn, personnummer och adress. Om medlemsavgiften inte är betald innan seriestart kommer HBK att skicka ut en faktura till den angivna adressen.

Steg 5 - Genomför köpet. Var noga med att skriva i din fulla adress i "dina uppgifter", annars kan vi ej skicka ut korten till dig - klicka sedan på "betala" nere till höger. Har du fler kort att förnya så klickar du istället på "Översikt" uppe till vänster, och följer sedan guiden från steg 2 och neråt igen.

Våra huvudsponsorer