Vill du engagera dig och bli en del av HBK-familjen?

En match i Allsvenskan är ett stort arrangemang som kräver att många är med och bidrar till upplevelsen. Vill du engagera dig och bli en del av HBK-familjen? Vi letar alltid efter ideella krafter och personer som kan hjälpa oss på våra matcher och events

Volontärsarbete
HBK hade inte överlevt utan våra medlemmar och den ideella kraft som finns i Halmstad. Alltifrån publikvärdar och biljettförsäljning på hemmamatcherna till köks- och sekretariatpersonal på Laxacupen. Allt detta arbete sker ideellt, och för det är vi evigt tacksamma. Men vi behöver alltid mer hjälp! Vill du vara en del av HBK? Anmäl dig under fliken ”lediga tjänster” och fyll i formuläret, eller klicka här. Vi kan även tillhandahålla intyg som du sedan kan använda på din CV. Intyget ger dig ett kvitto på att du är service minded, har god inställning och mer än gärna gör det där lilla extra för sakerna du brinner för.

 

Praktisera på HBK


Är du intresserad av att praktisera på HBK? Halmstads BK erbjuder praktikplatser till gymnasie- och högskolestudenter inom marknad, försäljning, ungdomsverksamhet, ekonomi och event. Det finns även möjlighet att praktisera i tränarrummet.

Kontakta HBK:s klubbchef Susanne, på susanne@hbk.se om du är intresserad!

Våra huvudsponsorer