Säkra din plats på HBK:s nya klacksektion

Imorgon släpps seriekorten till försäljning på hemsidan och på HBK:s kansli. En nyhet för nästa säsong är att klacken kommer att flytta till sittplansläktaren under tak. Säkra din plats innan jul så sparar du pengar.

Jesper har varit SLO under tre säsonger i HBK. SLO står för Supporter Liaison Officer och är en funktion som syftar till att utveckla samverkan mellan klubb, supportrar och övriga intressenter för en positiv supporterkultur.
– Det handlar om att supporters tankar ska komma fram i det dagliga arbetet i klubben, berättar Jesper som även har varit en drivande kraft bakom att klacken ska flytta från mitten av ståplatsläktaren till under tak på Västa sittplatsläktaren sektion 51.
– Det kommer att vara bättre akustik, under tak och ett bra steg i stävan om en mer levande supporterkultur på Örjans vall, kommenterar Jesper som medger att det finns utvecklingspotential i klacken på Örjan.
– Det finns utvecklingspotential, men engagemanget finns där. Det finns ett stort hjärta i supporterleden och man bryr sig om laget och om föreningen. Personligen ser jag gärna ett mer ljudligt och visuellt stöd från publiken. Nya klacksektionen kommer att hjälpa till i den strävan.

Som medlem i Bollklubben Support kan du köpa seriekort för endast 400 SEK för hela nästa säsong. Detta pris gäller dock bara om du köper innan jul.
– Vårt förslag från supporterhåll har varit att priset ska vara lågt för att få många att sluta upp. Känslan bland supporters är god, trots degraderingen. Igor har kommit in med en frisk fläkt som jag tror att folk uppskattar. Min uppmaning är – köp seriekort och kom till Örjans.

Jesper var på alla matcher under förra säsongen, något som han delar med ett antal amdra HBK-supporters. Det kallas i supporterkretsar ”perfect season” och innebär helt enkelt den ultimata sviten av att se alla matchen under en säsong. Han vågar in lova att det blir lika bra nästa säsong, men målet är dock klart:
– Vi måste sträva efter att gå upp direkt!

Och när det gäller den nya klacksektionen ser Jesper fram emot premiären:
– Förr i tiden stod våra mest hängivna fans vid silvergranen och det känns som att vi flyttar hem nu när vi återigen står nära den.

 

 

Våra huvudsponsorer