Oscar Andreasson lämnar HBK Dam

Ett lyckat första år för HBK dam med Oscar Andreasson vid rodret med serieseger som crescendo är över. Han tillsammans med de övriga ledarna formade ett härligt gäng tjejer till att bli ett kanonlag både på och utanför plan. Nu lämnar dock Oscar över ansvaret efter att tagit beslut om att satsa på den civila karriären.

– Jag brinner fortfarande precis lika mycket för fotbollen, klubben och laget nu som för ett år sedan och därför har det varit ett svårt beslut att fatta, kommenterar Oscar och fortsätter:
– Samtidigt är jag i ett skede i livet där jag behöver utrymme till annat. Jag är otroligt tacksam över att få ha varit med och starta HBK:s damlag och jag är säker på att laget kommer att fortsätta att nå stora framgångar. Jag vill passa på att tacka alla som på något sätt varit delaktiga runt laget och ett extra stort tack vill jag rikta till spelartruppen, ledarstaben och damsektionen för ett otroligt roligt år!

Vem som tar över som huvudansvarig är inte helt klart ännu. Arbete med detta pågår. Oscar arbetar kvar året ut tillsammans med övriga fyra duktiga tränare/ledare, Johan Almen, Julia Arvidsson, Mats Lindgren och Joachim Petersson.
– Vi vill tacka Oscar för insatsen under HBK Dams första levnadsår och önskar honom lycka till vidare, kommenterar Catrin Svensson på HBK.

Våra huvudsponsorer