Guldmatch på Lördag!

HBKs målfirande i bortamatchen mot L:a Träslöv. Foto: Krister Andersson
Foto: Krister Andersson. Nu på lördag är det sista chansen för i år att se damlaget i seriesammanhang, då serietvåan Norvalla kommer på besök. Efter en riktigt fin säsong är förstaplatsen sedan tidigare säkrad, så ta chansen att hylla laget som redan första året kan titulera sig som guldlag!

Serieettan, HBK, mot tvåan, Norvalla, möts i sista omgången av div. 4 norra nu på lördag. HBK har sedan tidigare säkrat seriesegern eftersom man har ett försprång på 4 poäng inför den avslutande omgången.

-Jag ser verkligen fram emot matchen på lördag. Norvalla är ett bra lag och det är alltid kul med tuffa matcher. Senast vi mötte Norvalla hade vi marginalerna på vår sida i första halvlek, men sen var vi klart bättre än dem i andra, säger HBK-tränaren, Oscar Andréasson.

Efter att hela tre lag uteslutits ur serien under säsongens gång på grund av för många lämnade WO, har tabellen blivit missvisande jämn. HBK har nämligen vunnit samtliga av sina matcher, förutom premiären mot Stafsinge (1-1), medan bakomliggande lag har tappat flera poäng mot lag som sedan uteslutits. Detta har inneburit att exempelvis Norvalla (tvåa i tabellen) och Löftadalen (trea i tabellen) knappat in på "Bollklubben" eftersom att man har fråntagits poängen mot de lag som uteslutits.

-Givetvis har det varit lite frustrerande till och från. Framförallt den känslan av att vi har legat så långt före våra konkurrenter, men sedan inte kunnat ha någon kontroll eller påverkan över att behålla den ledningen. Å andra sidan kan vi bara se till att vinna våra matcher, för då går det vägen till slut ändå, avslutar Andréasson.

Ta nu chansen att stötta HBK i säsongens sista match och ge laget de hyllningar som de förtjänar efter en fantastisk säsong! Vi ses på Halmstad Arena, på lördag, kl.14.00. Välkomna!

Bilder

Mikaela Öberg, högerytter, i tuff närkamp i bortamatchen mot L:a Träslöv
Våra huvudsponsorer