Futsal: Sista hemmamatchen i serien

På lördag spelar HBK Futsal den sista seriematchen i serien. Motståndare är Paratodos, som förra helgen besegrade FC Rosengård. Vid vinst för Paratodos så har de fortfarande chansen att vinna serien, då de har spelat färre matcher.

Tränare Per Lunnebjers är positiv inför matchen: -Vi kommer till match med ett bra självförtroende efter säsongens hittills bästa prestation förra helgen då vi vann mot Frölunda med 10-1. Men samtidigt vet vi att det kommer bli en mycket tuff match mot ett bra Paratodos som fortfarande har chansen till seriesegern. Förra helgen tog de en imponerande seger mot FC Rosengård 4-0 så de kommer också in med bra självförtroende.  

HBK Futsal leder serien på bättre målskillnad men har en match mindre spelad. Vid vinst kan förutsättningarna inför sista matchen vara väldigt gynnsamma, men veckans träningar har helt och hållet varit inriktade mot svårspelade Paratodos.
- Det har sett bra ut på träningarna i veckan där vi förutom jobbat på med våra rörelsemönster också tränat lite extra på försvarsspel mot jokerspel som vi vet att Paratodos använder sig mycket av.

- I truppen är Raikan Jamal Taher tillbaka efter avstängning, i övrigt är det samma trupp som mot Frölunda, berättar Per Lunnebjer, som det är ett speciellt möte för.

- Då jag kommer från Ulricehamn så känner jag de flesta i laget och inte minst så spelar min bror Ulf Lunnebjer där så det är ett lite extra laddat möte, säger Per Lunnebjer avslutningsvis.

Välkomna till Högskolehallen lördag 13 januari. Avsparkstiden är kl. 13.30.

Våra huvudsponsorer