Vill du engagera dig och bli en del av HBK-familjen?

En match i Allsvenskan är ett stort arrangemang som kräver att många är med och bidrar till upplevelsen. Vill du engagera dig och bli en del av HBK-familjen? Vi letar alltid efter ideella krafter och personer som kan hjälpa oss på våra matcher och events

Volontärsarbete
HBK hade inte överlevt utan våra medlemmar och den ideella kraft som finns i Halmstad. Alltifrån publikvärdar och biljettförsäljning på hemmamatcherna till köks- och sekretariatpersonal på Laxacupen. Allt detta arbete sker ideellt, och för det är vi evigt tacksamma. Men vi behöver alltid mer hjälp! Vill du vara en del av HBK? Anmäl dig under fliken ”lediga tjänster” och fyll i formuläret, eller klicka här. Vi kan även tillhandahålla intyg som du sedan kan använda på din CV. Intyget ger dig ett kvitto på att du är service minded, har god inställning och mer än gärna gör det där lilla extra för sakerna du brinner för.

 

HBK söker kioskansvarig
Är du HBK:are och känner att volontärsarbete inte riktigt räcker till? Perfekt, för just nu söker vi någon som kan ansvara över våra kiosker på Örjans vall. Du ser till att våra kiosker alltid står öppna inför våra 15 hemmamatcher och du lägger även tid på inköp, kampanjer, bemanning med mera. För detta arbete utgår ersättning. Vi söker någon som har god organisationsförmåga, är strukturerad i sitt arbete, har förståelse för livsmedelshantering och en förståelse för hur man ska köpa in för att få marginal på produkter med mera. Arbetet är flexibelt och utöver matchdagarna sätter du själv dina arbetstimmar. Känner du att detta är något för dig? Skicka ett mail med ditt CV och en beskrivning av dig själv till Marc@hbk.se så hör vi av oss! 

Våra huvudsponsorer