Välkommen till Kids Corner!

Det perfekta stället för våra allra minsta supportrar att ladda inför match är Kids Corner, en nyhet inför 2017 års allsvenska säsong. Här samlas de minsta och får möjlighet till att pyssla fram egna supporterprylar och hänga med andra unga HBK:are.

Vi i HBK tror jättemycket på att tillsammans med barnen göra Örjans Vall till Sveriges trevligaste arena! HBK har därför startat Kids Corner, en plats där morgondagens supportrar, det vill säga våra barn, föds in i det goda supporterskapet! Målet är att skapa minnen för livet och att värna om att alla ska känna sig hemma runt fotbollen och på Örjans Vall.


Barnen kommer vid varje tillfälle att få förbereda en happening i samband med inmarschen, det kan vara alltifrån flaggor, banderoller, trummor m.m. som man med utgångspunkt ifrån familjeläktaren tillsammans visar upp för hela Örjans Vall! Dessutom får man, på ett pedagogiskt  sätt, reda på hur man blir en bra och positiv supporter.

Alla barn som har ett seriekort på familjeläktaren är automatiskt medlemmar i Kids Corner och får vid första tillfället ett medlemskort som de sedan kan visa upp när de kommer till träffen. Kids Corner är öppet en timme innan matchstart för barn från 5 år och uppåt. För de barn som sitter på familjeläktaren med ett seriekort, är det gratis att vara med. Du kan även välja att köpa till ett säsongsmedlemskap för alla träffar för 300 kronor om t.ex, föräldrarna och barnen har ett seriekort på ståplats eller på någon annan sektion på läktarna. I mån av plats kan barn också komma vid enstaka tillfällen, vi tar då en symbolisk summa på 20 kronor för materialkostnaden, betalning görs då via Swish på plats. Vill du köpa årsmedlemsskap kan du göra detta på plats via Swish, eller kontakta Alice@hbk.se

Du anmäler ditt barn senast tre dagar innan matchstart via formuläret här nedan. Har du några frågor kontakta alice@hbk.se så hjälper vi dig!

 

Programmet för de 6 första Kids Corner träffarna ser ut såhär:

1:a April – Östersund – Göra flaggor

16:e April – Malmö FF – Göra Banderoller

6:e Maj – AIK – Göra ett eget tifo m. Konfetti och ballonger

14:e Maj – Hammarby – Göra trummor

20:e Maj – Örebro – Idéverkstad

2:a Juli – Elfsborg – Ansiktsmålning

 

 

Vill du anmäla fler än ett barn så var vänlig och fyll i formuläret för varje barn!

Ja
Nej