4-2 förlust för U21 mot Malmö FF

U21 fick möta Malmö FF U21 på en utmärkt gräsplan på Björkvallen i Ränneslöv.

Matchen startade upp med ett skickligt bolltrillande Malmö och ett disciplinerat försvarsspel från HBK, där Tim Erlandsson svarade för ett antal högkvalitativa räddningar.

I 11:e min får Malmö en straff och Sebastian Jörgensen sätter säkert straffen i krysset till 1-0.

Efter första kvarten får HBK tag i matchen och i 27:e min tog Birnir Snaer Ingason sig in i straffområdet och träffade ribban.

Villiam Granath kvitterade till 1-1 i min 34 efter en hörna.

I andra halvlek hade HBK inledningsvis en bra period men Malmö återtog kommandot och genom snabba kontringar så gjorde man två mål inom loppet av tre min (63:e resp. 66:e min).

Rasmus Wiedesheim-Paul reducerade i 70:e min till 3-2 när han vinklade upp bollen i bortre krysset efter ett fint anfall.

HBK pressade för en kvittering och skapade ett par halvchanser men Malmö kunde sätta punkt för matchen i 90 min till slutresultatet 4-2.

- Vi mötte ett spelskickligt Malmö, tempot var högt och vi satsade allt framåt för en kvittering dem sista 20 minuterna men blev hårt straffat av dem två snabba målen, säger Alf Peterson.

Malmö FF U21 - HBK U21  4 - 2

Startelva Tim Erlandsson - Thomas Boakye, Noel Wikström, Hjalmar Åberg, Gustav Friberg, Villiam Dahlström - Albin Ahlstrand, Gisli Eyjolfsson, Villiam Granath - Birnir Snaer Ingason, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Avbytare utan speltid Malte Persson, Manfred Nilsson, Emir El-Kathemi, Alexander Nielsen, Filip Andersson

Mål 1-0 (11), 1-1 (34)Villiam Granath, 2-1 (63), 3-1 (66), 3-2 (70) Rasmus Wiedesheim-Paul, 4-2 (90).