Hemmaförlust mot BP

BP gjorde första målet efter dryga 90 sekunder och kunde i andra halvlek göra ytterligare ett. Därmed 0-2 i hemmamatchen mot BP inför 5073 åskådare.
HBK har ju i det två senaste matcherna gjort det tidiga målet men i denna matchen var det motståndarna som gjorde. BP kom runt på sin högerkanten och skickade in ett inlägg som Frederik Christensen nickade in.

Under första 15-20 minuterna var det BP som kom till avslut. HBK hade dock några avslut. Amir Al-Ammari sköt med högern i minut 22 och Villiam Granath nickade Al-Ammaris hörna precis utanför några minuter senare.

I slutet på halvleken satte BP lite mer tryck mot HBK-buren men 0-1 i paus.

Båda lagen kom ut till andra halvlek med genomförda byten. HBK plockade av Villiam Granath och satte in Birnir Snaer Ingasson,

HBK hade dubbelhörnor i inledningen men inget mer att rapportera kring dem.

I minut 62 utökade BP ledningen till 0-2 efter att Rasmus Örqvist stulit bollen av Joel Allansson. Örqvist blev fri och sköt in 0-2.

HBK agerade strax därefter med ett dubbelbyte. Allansson och Ahlstrand gick ut och ersattes av Viktor Granath och en debuterande Gisli Eyjolfsson. En stund senare ersattes Naeem Mohammed av Rasmus Wiedesheim-Paul. HbK lyckades dock inte skrapa fram något bra läge för reducering utan närmast var BP 0-3 när Alex Timossi Johansson sköt i stolpen.